Trek je leren jack maar vast aan en zet je stoerste zonnebril op, want Midway's nieuwste race-game The Wheelman zal op 20 februari verschijnen.

In The Wheelman neem je de rol aan van een crimineel die op de vlucht slaat voor de Amerikaanse mafia. Tijdens je vlucht beland je in Barcelona waar je een rijk en duister verleden in de onderwereld hebt, maar waar tevens de misdaad zijn hoogtijdagen viert. Om te overleven zul je de verschillende facties tegen elkaar uit moeten spelen om ondertussen de grootste kraak uit je leven te zetten.

Ongeveer gelijktijdig met de release van de game zal er ook een film uitkomen. In zowel de film als de game zal de hoofdrol vertolkt worden door Vin Diesel. Het is volgens Vin de bedoeling dat The Wheelman zal spelen als een authentieke blockbuster-film, compleet met wilde achtervolgingen en intense stunts. "Wanneer je dit spel speelt, waan je jezelf in enkele van de beste autoachtervolgingen van het witte doek, alleen zit je deze keer zelf achter het stuur", aldus de hoofdrolspeler.