The Surge 2 aangekondigd voor consoles en pc | Gamer.nl

The Surge 2 aangekondigd voor consoles en pc | Gamer.nl

Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Deck 13 hebben The Surge 2 aangekondigd, een vervolg op de actie-rpg uit 2017.

De officiële Facebook-pagina van The Surge toont de enige afbeelding die vooralsnog beschikbaar is geteld. Tevens is er een korte omschrijving geplaatst over The Surge 2: "Met grotere en ambitieuzer level design, wredere combat en een uitgebreid ledemaat-targeting-systeem, heb je het nog grotere arsenaal en verschillende vaardigheden nodig om de nieuwe vijanden en bazen te overmeesteren."

Meer informatie wordt vandaag of morgen onthuld tijdens een evenement van de Franse uitgever Focus. The Surge 2 moet in 2019 verschijnen voor consoles en pc. Welke consoles dit gaan worden is nog niet bekend.

De eerste Surge verscheen in mei vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In onze review omschreef Sander dat The Surge erin slaagt om een fijne balans te vinden tu en de uitgekiende vechtmechanieken waar Souls-likes bekend om staan en het soort actievolle sequenties dat aan Platinums hack & slash-titels doet denken.

Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou