The Stanley Parable: Ultra Deluxe uitgesteld naar volgend jaar

The Stanley Parable: Ultra Deluxe uitgesteld naar volgend jaar

The Stanley Parable: Ultra Deluxe komt niet meer dit jaar uit, maar in 2021.

Ontwikkelaars Galactic Cafe en Crows Crows Crows laten dat weten via Twitter. Ze zeggen meer tijd nodig te hebben om een game af te leveren die overeen komt met hun visie. De tweets nemen daarbij andere recent uitgestelde titels of compleet andere games op de hak, waaronder Deathloop en Spider-Man: Miles Morales.

In The Stanley Parable speelt de speler als kantoormedewerker Stanley. in first-person-perspectief moet de speler verschillende taken uitvoeren in een kantoorgebouw die worden geïnstrueerd door de verhaalverteller. De speler heeft hierin de keuze om het pad te volgen dat wordt geadviseerd door de verteller of zijn eigen weg te kiezen en daarmee het verloop van het verhaal aan te passen. Dit kan leiden tot verschillende eindes in de game. De Ultra Deluxe-editie moet een soort mix tussen een remake en een remaster worden, met nieuwe eindes en meer content. Het spel werd in 2019 al naar 2020 uitgesteld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ga even eerlijk zijn... ik heb meer lol beleefd aan Stanley door veel playthroughs van streamers te kijken die er compleet hun eigen draai aan gaven. Ik heb er zelf uiteindelijk misschien 2 uurtjes in gestoken en had daarmee alle eindes gevonden behalve die een of twee eindes waar je best wel een hele specifieke set van condities moest voldoen. Vermakelijk, voor een keertje.

0

Aanbevolen voor jou