The Stanley Parable-uitbreiding uitgesteld naar volgend jaar

The Stanley Parable-uitbreiding uitgesteld naar volgend jaar

The Stanley Parable: Ultra Deluxe, een soort combinatie tussen een remaster en een uitbreiding, verschijnt volgend jaar en dus niet meer dit jaar.

De eerder aangekondigde Ultra Deluxe-editie van de geprezen indiegame moet ergens voor de zomer uitkomen op pc en consoles, "maar het hangt er van af hoe de ontwikkeling verloopt".

"Toen The Stanley Parable uitkwam, vroegen veel mensen om meer eindes en meer content", zo valt op de website van de game te lezen. "We vertelden hen dat we niet meer content nodig hadden, dat het zo prima was, dat er precies genoeg eindes waren. Wat een slappe leugens waren dat. We wisten dat we logen en we deden het toch. We hebben jaren die schaamte met ons gedragen, een last die elke dag op ons drukte. Het is tijd dit op te lossen. We geven je onze schaamte, zodat jullie er mee rond kunnen lopen. Wij zijn het beu."

De tekst vervolgt: "Van de leugenaars die je de award winnende indiegame The Stanley Parable brachten komt The Stanley Parable: Ultra Deluxe, een uitbreiding op het origineel met meer content, meer eindes, meer grillige avonturen van de twee beste vrienden Stanley en de Narrator."

In The Stanley Parable speelt de speler als kantoormedewerker Stanley. in first-person-perspectief moet de speler verschillende taken uitvoeren in een kantoorgebouw die worden geïnstrueerd door de verhaalverteller. De speler heeft hierin de keuze om het pad te volgen dat wordt geadviseerd door de verteller of zijn eigen weg te kiezen en daarmee het verloop van het verhaal aan te passen. Dit kan leiden tot verschillende eindes in de game.

Gamer.nl schreef over het origineel: "The Stanley Parable analyseert, becommentarieert, lacht om en liefkoost games en hun narratieve ambities. Het resultaat is een fenomenale metagame die je tegelijk laat schateren en nadenken." Het spel scoorde een 9.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heerlijke game maar moet nog de Go Outside achievement halen en weet niet of ik het spel al langer dan 5 jaar niet gespeeld heb...

0

Aanbevolen voor jou