Electronic Arts gaat wederom op de Nederlandse toer, dit maal met de nieuwste game in The Sims serie. De add-on die tot voor kort door het leven ging als The Sims Unleashed, heet na een doorgevoerde naamsverandering in de Benelux The Sims Beestenboel.

The Sims Beestenboel laat je weer spelen met je eigen Sim-gezin. Dezer keer kun je echter ook huisdieren nemen (vandaar de ietwat oenige titel), en in je eigen achtertuin groenten gaan verbouwen. Om het helemaal af te maken bevinden zich ook nieuwe wijken, huizen en dergelijke in de game. The Sims Beestenboel geeft je 5 nieuwe beroepskeuzes waaronder 50 nieuwe en uitdagende banen. Sims kunnen meedoen aan de spannende wereld van de mode, een culinair genie worden, zorg dragen voor de huisdieren van de buren, andere Sims nieuwe dingen leren of simpelweg wegrennen naar het circus. Meer dan 125 nieuwe objecten voor je huisdieren en Sims, dozijnen nieuwe karakters en een geheel nieuwe ontwerp-modus maken dit de meest complete Sims ooit!

Voor de die-hard The Sims speler ongetwijfeld erg leuk allemaal, maar de vraag is of we allemaal wel zitten te wachten om alweer een nieuwe The Sims uitbreiding.

The Sims Beestenboel verschijnt op 3 oktober voor de PC.