The Simpsons Arcade gratis voor PS Plus-abonnees [update] | Gamer.nl

The Simpsons Arcade gratis voor PS Plus-abonnees [update] | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vandaag zijn de games Final Fantasy V, Hungry Giraffe, Farm Frenzy en Sonic Adventure DX Upgrade gratis. Rayman: Origins is te verkrijgen met vijftig procent korting. Ook de games die vorige maand gratis waren, waaronder verschillende Sega Mega Drive-games, zijn deze maand nog gratis te downloaden.

Later in februari kunnen PlayStation Plus-leden Far Cry 2 gratis downloaden, krijgen ze vijftig procent korting op de HD-remakes van de eerste drie Splinter Cell-games, vijfenzeventig procent korting op Vandal Hearts: Flames of Judgment en dertig procent korting op House of the Dead 3.

Update 17:12 - Sony heeft bekendgemaakt dat The Simpsons Arcade Game van 1 februari is uitgesteld naar 8 februari. De reden hiervoor is onbekend. Het bericht is aan deze informatie aangepast. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou