Ontwikkelaar Sixteen Tons Entertainment (bekend van Emergency) heeft bekend gemaakt dat het werk aan de RTS The Show voltooid is en dat de game op 23 februari in de winkel ligt. Bij het bericht volgt ook de aankondiging van een demo, die we midden volgende week mogen verwachten.

In The Show maken we kennis met een totalitaire politiestaat Californië, dat zich afgesplitst heeft van de Verenigde Staten en nu op eigen houtje verder gaat. Iedereen die zich tegen de staat keert wordt zonder pardon in de gevangenis gezet. De enige manier om de vrijheid terug te laten keren is de Show-teams van dictator Lou Baxter te verdelgen.

Wat is namelijk het geval: in ware Caesar-traditie ("geef het volk brood en spelen") is er ter vermaak van de inwoners een entertainmentprogramma genaamd The Show. In het programma nemen teams het op een gigantisch, tropisch eiland op tegen de milities van de dictator. Om een einde te maken aan de terreur infiltreert het democratische oosten diens beste agent in The Show.