The Rock heeft rol in nog onaangekondigde gamefilm

The Rock heeft rol in nog onaangekondigde gamefilm

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt in een nog onaangekondigde gameverfilming.

Dat laat hij weten aan Men's Journal. Hij mag nog niet zeggen om welke film het gaat, maar volgens hem wordt de film ergens dit jaar aangekondigd. "We gaan een van de grootste, meest stoere games op het scherm toveren - eentje die ik zelf jaren heb gespeeld. (...) We zullen er voor zorgen dat gamers tevreden kunnen zijn, maar we willen gewoon een geweldige film maken." 

In het interview meldt hij ook dat hij graag Madden-games speelt, maar het is onwaarschijnlijk dat hij het daar over heeft. Overigens retweette Cliff Bleszinski een tweet met de quote van The Rock. Gamers speculeren dat het daarom mogelijk om een Gears of War-film gaat, al is dit niet bevestigd.

Het is niet voor het eerst dat Johnson schittert in een verfilming van een gamefranchise. Eerder speelde hij in Doom en Rampage. Verder is de acteur bekend uit de Fast and the Furious-films, de moderne Jumanji-films en Free Guy. Ook heeft hij zijn gelijkenis en stem verleend aan het personage The Foundation uit Fortnite. Later dit jaar speelt hij in de nieuwe DC-film Black Adam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zat tie in Free Guy? Even opgezocht, en ja het klopt, met een piep klein onherkenbaar rolletje :P

0
test

@-JK- Ze hadden nog veel meer andere films kunnen kiezen waar hij de hoofdrol heeft en dan kiezen ze een film waar hij een hele kleine rol in heeft hahaha

0
test

@Snafu9 Haha ja, had dan Red Notice of Jungle Cruise etc gekozen

0
test

@-JK- Ik moest het ook opzoeken inderdaad..

0
test

Ik vraag me af of onze eigen GNL-The Rock een tipje van de sluier op kan lichten?

0

Aanbevolen voor jou