Konami heeft aangekondigd dat de tactische shooter The Regiment op 17 februari in Europa zal verschijnen, exclusief voor PC DVD. Het spel werd eerder ook aangekondigd voor de Playstation 2, maar zoals het er naar uit ziet is die versie afgevoerd.

In The Regiment speel je een lid van de Britse S.A.S. en bestrijd je op diverse plaatsen terrorisme, waarbij je gebruik maakt van de authentieke procedures. Je wordt aan je zijde bijgestaan door een squad met vier leden. Het is van groot belang je tactische plan zorgvuldig uit te stippelen, vooral in de 'simulatie'-mode. De reactietijd van je tegenstander is dan namelijk een stuk hoger dan in de wat meer toegankelijke 'arcade' mode. Ook krijg je in de 'simulatie'-mode minder informatie via de HUD en zul je meer informatie uit de omgeving zelf moeten halen.

Meer over The Regiment lees je op de officiële website van het spel. De ontwikkeling is in handen van Kuju, dat zowel hele goede (Batallion Wars, Train Simulator) als immens slechte (Conspiracy: Weapons of Mass Destruction, Warhammer 40,000 Fire Warrior) games op de markt heeft gebracht. We zullen binnenkort zien in welke categorie The Regiment valt.