Vier Pokémon Day in Pokémon Go, Sun en Moon en meer | Gamer.nl

Vier Pokémon Day in Pokémon Go, Sun en Moon en meer | Gamer.nl

Op 28 februari viert The Pokémon Company Pokémon Day. Verschillende festiviteiten spelen zich af in Pokémon Go, Sun & Moon, The Trading Card Game en Pokémon Shuffle. Ook zijn verschillende films te zien op Twitch.

In de Verenigde Staten lanceert Gallery Figures verschillende nieuwe figuren en op de website van The Pokémon Company wordt een galerij van fans verzameld die hun creaties of herinneringen delen.

In verschillende games is er ook een hoop te doen. In Pokémon Go kan een Pikachu met een feestmuts gevangen worden, die na het evenement in de game zal blijven. Bij Gamestop, in Nederland Game Mania, zijn Bottle Caps te verkrijgen voor Pokémon Sun en Moon via Nintendo Zone. Dit item maximaliseert een statistiek als attack, defense of speed van een level 100-Pokémon. Ook zijn in er in de Trading Card Game Online en Pokémon Shuffle extra items te krijgen.

Verder zendt het bedijf via Twitch verschillende hoogtepunten uit de games en animeserie uit en worden toernooien van Pokken Tournament gestreamd. De vele films zullen te zien zijn in de Pokémon TV-app, zoals de kla ieke Pokémon: The First Movie. Ook lanceert de meest recente film, Vulcanion and the Magic Marvel, op iTunes.

Tot slot legt Nintendo ook de nieuwe Pikachu New 3DS XL in de winkels.

Bekijk hier de volledige aankondiging op de website van The Pokémon Company.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou