The Pathless verschijnt op 2 februari op Switch en Xbox-consoles

The Pathless verschijnt op 2 februari op Switch en Xbox-consoles

The Pathless komt op 2 februari uit op Nintendo Switch, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dat hebben uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Giant Squid aangekondigd. Vorig jaar werd al aangekondigd dat de game op deze consoles zou verschijnen, maar nu is de precieze releasedatum bekend. iam8bit en Skybound Games werken ook aan een fysieke Switch-editie, waar ergens de komende weken meer details over volgen.

Spelers besturen in The Pathless een jonge boogschutter die de vloek van het eiland probeert op te heffen, terwijl ze samen met een adelaar omgevingen verkent en grote monsters te lijf gaat. Ontwikkelaar Giant Squid maakte eerder Abzu. Het spel is al verkrijgbaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4 en Apple Arcade.

Gamer.nl gaf een 6 aan de game: "The Pathless is niet de meest originele game en heeft eigenlijk te weinig om het lijf. In het zes uur durende verhaal valt het spel ondanks zijn charmes erg vaak in herhaling. The Pathless mag daarom eigenlijk niet in dezelfde adem genoemd worden als diens overduidelijke inspiratiebron. Gelukkig weten de schitterende presentatie en de soundtrack het spel nog te redden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou