The Outer Worlds verschijnt in maart op Switch

The Outer Worlds verschijnt in maart op Switch

De eerder aangekondigde Switch-versie van The Outer Worlds komt op 6 maart uit.

De game verscheen vorig jaar al op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een Switch-versie was toen ook al aangekondigd, maar uitgever Private Division liet toen weten dat die pas in 2020 uit zou komen.

Het spel komt zowel fysiek als digitaal beschikbaar, maar de fysieke versie bevat geen cartridge. In plaats daarvan zit er een downloadcode in het doosje om heel het spel mee te downloaden. Het formaat van de game is nog niet bekend.

In The Outer Worlds verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De game lijkt in veel opzichten op Fallout: New Vegas. Dat is ook niet zo gek: beide spellen zijn ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft gekochte Obsidian Entertainment.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde dat er geen cartridge bij zit. Tevens vind ik het gebrek aan een Collectors Edition en andere merch echt super jammer. Deze game ademt zo veel klasse uit, maar krijgt een simpel releasje, en dan ook nog eens Epic exclusive voor een jaar..

0
test

Heerlijk spelletje, twee weken geleden pas uitgespeeld op PS4. Wat aan de korte kant voor dit type game, ik ben een langzame rpg'er, ik doe echt alles en verken op m'n dooie akkertje. Uiteindelijk bijna 54 uur over gedaan. Leuk dat 'ie uberhaupt voor de Switch beschikbaar komt, maar weer een dooddoener dat je het hele ding verplicht dient te downloaden.

0

Aanbevolen voor jou