The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt naar PS5, Xbox Series en pc

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt naar PS5, Xbox Series en pc

Uitgever Private Division heeft The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition aangekondigd voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

De verbeterde versie van de game die in 2019 verscheen werd vorig jaar al genoemd door de Taiwanese leeftijdsclassificering, maar is nu dus officieel aangekondigd. 

De Spacer's Choice Edition moet een hogere resolutie bevatten, alsmede verbeterde belichting en omgevingen, snellere laadtijden, betere prestaties, een dynamisch weersysteem, meer details voor personages en een verhoogde levelcap. Naast het hoofdspel zijn ook de uitbreidingen Murder on Eridanos en Peril on Gorgon onderdeel van het pakket.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition komt op 7 maart digitaal beschikbaar. Mensen die de game en de dlc al hebben, kunnen voor ongeveer een tientje upgraden.

The Outer Worlds verscheen in 2019 voor PlayStation , Xbox One en pc en speelt zich af in een fictief universum in het jaar 2355, waarin ruimtekolonisatie vergevorderd is. Ontwikkelaar Obsidian Entertainment, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft, werkt al geruime tijd aan een vervolg.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf een 8,5 aan de oorspronkelijke versie van het spel: "The Outer Worlds is Fallout met een scifi-sausje. Een rollenspel dat je zoveel keuzevrijheid geeft, waarbij ook iedere keuze op kleine, praktische manieren invloed heeft op de rest van de game. We hebben ons lang niet zo vrij gevoeld in een rpg."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou