Nieuws
The Outer Worlds

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt naar PS5, Xbox Series en pc

Verschijnt op 7 maart

Geschreven door Michel Musters op
Uitgever Private Division heeft The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition aangekondigd voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

De verbeterde versie van de game die in 2019 verscheen werd vorig jaar al genoemd door de Taiwanese leeftijdsclassificering, maar is nu dus officieel aangekondigd. 

De Spacer's Choice Edition moet een hogere resolutie bevatten, alsmede verbeterde belichting en omgevingen, snellere laadtijden, betere prestaties, een dynamisch weersysteem, meer details voor personages en een verhoogde levelcap. Naast het hoofdspel zijn ook de uitbreidingen Murder on Eridanos en Peril on Gorgon onderdeel van het pakket.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition komt op 7 maart digitaal beschikbaar. Mensen die de game en de dlc al hebben, kunnen voor ongeveer een tientje upgraden.

The Outer Worlds verscheen in 2019 voor PlayStation , Xbox One en pc en speelt zich af in een fictief universum in het jaar 2355, waarin ruimtekolonisatie vergevorderd is. Ontwikkelaar Obsidian Entertainment, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft, werkt al geruime tijd aan een vervolg.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf een 8,5 aan de oorspronkelijke versie van het spel: "The Outer Worlds is Fallout met een scifi-sausje. Een rollenspel dat je zoveel keuzevrijheid geeft, waarbij ook iedere keuze op kleine, praktische manieren invloed heeft op de rest van de game. We hebben ons lang niet zo vrij gevoeld in een rpg."

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer: 'Xbox blijft ook zonder Activision-overname bestaan' Mobiele app Pokémon Sleep verschijnt deze zomer
1

Reacties op: The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt naar PS5, Xbox Series en pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Rutgie

  • 28 februari 2023 08:47
  Ik heb hier een dubbel gevoel bij. Het voelt enerzijds als makkelijk geld verdienen, anderzijds zijn het wel de laadtijden geweest dat ik de game niet door kon komen op de PS4 destijds. Wat ik heel jammer vond, want als ik er een keer inzat, vond ik het een hele leuke game.

  Trouwens wel een goede titel van zo’n remaster. Spacer’s Choice is in-game een merk dat beschreven wordt als iets dat makkelijk geld probeert te verdienen met onafgemaakte producten zodat je snel weer iets van ze koopt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.