The Outer Worlds komt naar de Nintendo Switch

The Outer Worlds komt naar de Nintendo Switch

In een video van Nintendo is aangekondigd dat The Outer Worlds naar de Nintendo Switch komt. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het spel moet nog dit jaar verschijnen voor de console van Nintendo.

Obsidian Entertainment, Private Division en Nintendo hebben aangekondigd dat The Outer Worlds wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. In een

Watch on YouTube

vertelt Matthew Singh, de hoofdproducent van Obsidian, dat er is gekozen om het spel naar de Switch te brengen, omdat hij zelf een groot fan is van Nintendo. Ook wilde hij het roleplaying-genre van The Outer Worlds graag naar de handheld-console brengen.

The Outer Worlds is een singleplayer-sciencefiction-rpg en speelt zich af in een toekomstige wereld, waar megacorporaties zijn begonnen met het koloniseren en terraformen van buitenaardse planeten. In het spel, dat de 'duistere kant' van het kapitalisme laat zien, ontdekt de speler een ruimtekolonie en wordt het gevolgde pad beïnvloed door de keuzes van de speler. Dit verhaal staat in het teken van Phineas Wells, die de 'tweede golf van kolonisten' wil laten ontwaken uit een kunstmatige slaap.

The Outer Worlds lanceert op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de Nintendo Switch is nog niet bekend, maar op de website van Nintendo staat dat het spel in 2019 moet op voor de console.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hee da's heel tof, onverwacht ook. Ik kijk al een tijdje uit naar deze titel, een Fallout-achtige titel is zeer welkom op de Switch. Nu de hamvraag haal ik 'm voor de Switch of toch gewoon de PS4-versie?

0

Ik vraag me wel af hoe de performance is op de Switch en hoe dat er dan uitziet.

0

Aanbevolen voor jou