The Medium heeft ontwikkelkosten al terugverdiend

The Medium heeft ontwikkelkosten al terugverdiend

The Medium heeft binnen een paar dagen na release de ontwikkelkosten al terugverdiend.

Dat meldt ontwikkelaar Bloober Team in een interview met de Poolse publicatie Money.pl. Volgens de studio zijn zowel de ontwikkelkosten als marketingkosten terugverdiend sinds de game afgelopen donderdag is uitgekomen. Alles wat daarna wordt verdiend kan als pure winst worden gezien. Precieze cijfers zijn niet bekend.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. De game is verkrijgbaar op Xbox Series X en S en pc. Game Pass-abonnees kunnen het spel zonder extra kosten spelen.

The Medium

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze de game snel patchen want de game loopt erg slecht op mijn pc.. Heb het expres niet gerefund want van wat ik gespeeld heb was erg vet dus heb er zin in voor wanneer die een beetje normaal loopt!

0
test

@Markus88 Speel hem op series x en loopt heel soepel nergens last van.

0
test

@hulstpower Tja, maar daar is die waarschijnlijk dan ook wel beperkt in de grafische weergave ten opzichte van de PC. En bij de PC zullen sommige mensen de instellingen misschien gewoon te hoog hebben staan voor de configuratie die ze hebben.

0
test

@Markus88 Reddit staat er helaas vol mee. Heb hem zelf op de XSX gespeeld en daar eigenlijk nauwelijks problemen ondervonden op een enkele slowdown na.

0

@Markus88 op mijn laptop loopt het op zich wel goed maar het ziet er niet best uit. Nu is het geen superlaptop maar bv. Control loopt als een zonnetje en ziet er een stuk beter uit

0
test

@Ziminar zal er vast mee te maken hebben dat deze game beide werelden tegelijk rendeert.

0
test

@Markus88 Settle gewoon voor 30 fps, meer dan dat heb je echt niet nodig in dit spel.

0
test

Wat zouden ze krijgen per gamepass download?

0
test

@KLUUT ik denk dat het een vast bedrag is en niet uitmaakt of het 1 miljoen x is of 15 miljoen x gedownload word. Maar misschien zit er wel bonus bij als aantal gamepass gebruikers omhoog gaat door de game.

0

Aanbevolen voor jou