Nieuws

The Lost Legacy is niet het einde van Uncharted volgens Naughty Dog

De wereld zit nog vol met verhalen

Geschreven door Jacco Peek op
In een interview met Eurogamer heeft creative director en schrijver van Uncharted: The Lost Legacy Shaun Escayg gezegd dat de game niet het einde van Uncharted betekent.

"Ik zou niet zeggen dat dit het einde is, de dievenwereld is groot. Er zijn zo veel personages. Nog voordat we kozen voor dit verhaal keken we naar Victor Sullivan, en Cutter, en voegden se samen. We dachten na over wat goed voelde, en wat er zou conflicteren, groeien, nieuw en fris zou zijn. Maar Chloe was diegene die eruit bleef springen. Maar zeggen dat de wereld klaar is? Ik betwijfel dat ten zeerste."

Volgens Escayg zijn er talloze personages waar de studio nog idee├źn voor had, maar is besloten te focussen op dat van Chloe Frazer en Nadine Ross. Daarnaast ging hij in op een eventuele open wereld in de toekomst.

"De toekomst is onzeker, we testen het altijd. Er is een segment in The Lost Legacy dat vergelijkbaar is met Madagascar in Uncharted 4, waarin spelers ervoor kunnen kiezen om bepaalde gebieden vrij te ontdekken. Als we een manier vinden om dingen in een open wereld te doen, dan denk ik zeker dat we dat aandurven op een gegeven moment."

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4. Kijk hier de uitgebreide E3-demo van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mojang legt de Super Duper Graphics Pack uit voor Minecraft Netflix begint met interactieve serie
1

Reacties op: The Lost Legacy is niet het einde van Uncharted volgens Naughty Dog

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • obi-twan kenobi

    • 21 juni 2017 18:53
    Als het van dezelfde hoge kwaliteit is, dan is meer uncharted van harte welkom. Hopelijk geen open wereld, want dat doet al bijna iedereen en doet vaak afbreuk aan het verhaal.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.