The Lord of the Rings Online krijgt mogelijke flinke visuele upgrade

The Lord of the Rings Online krijgt mogelijke flinke visuele upgrade

The Lord of the Rings Online krijgt in 2022 mogelijk een forse update waarmee de graphics sterk verbeterd worden.

Dat blijkt uit een presentatie die tijdens een investeerdersmeeting werd gegeven, zo meldt PCGamesN. Volgens de website moet de grafische en technische update de mmo laten voldoen aan de huidige maatstaven op pc en next-gen consoles.

De update voor de mmo zou pas rond 2022 uitkomen, omdat in 2021 de langverwachte serie gebaseerd op het Lord of the Rings-universum op Amazon Prime lanceert. Op deze manier zou de mmo van hernieuwde aandacht kunnen genieten. De serie speelt zich af gedurende de Second Age van Middle-Earth en dus voor de gebeurtenissen in de boeken en de daarop gebaseerde films.

The Lord of the Rings Onine verscheen oorspronkelijk in 2007. Hoewel de game in eerste instantie betaald was, is het inmiddels gratis speelbaar.

Voor zover bekend werkt Amazon Games Studio tevens aan een andere mmo gebaseerd op Lord of the Rings, dat naar pc en consoles moet komen. Daar is echter nog weinig over bekend, behalve dat het zich in hetzelfde tijdperk als de boeken en films afspeelt.

The Lord of the Rings Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game is inderdaad gratis "speelbaar". Maar dan wel in zeer gelimiteerde vorm. Om er volop van te genieten is een sub toch echt wel aan te raden.

0
test

Dat hadden ze jaren geleden moeten doen...

0

Aanbevolen voor jou