Nieuws
Battlefield 2042

The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 ging na halfuur offline

Inmiddels weer voor iedereen speelbaar

Geschreven door Michel Musters op
Het The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 moest een halfuur nadat het live ging al tijdelijk offline vanwege bugs.

Gisterenmiddag begon zoals beloofd het The Liquidators-evenement in Battlefield 2042, maar vanwege bugs moest Dice de modus een halfuur nadat het live ging weer offline halen. Spelers konden namelijk geen progressie boeken of beloningen ontgrendelen.

Dice liet op social media weten dat het evenement offline moest gaan, maar inmiddels is The Liquidators weer voor iedereen speelbaar en zijn de bugs als het goed is verwijderd.

The Liquidators is onderdeel van het tweede seizoen en draait om een elite eenheid die vuile klusjes moet opknappen voor de Dark Market. Het event bestaat uit een nieuwe gamemodus genaamd Tactical Conquest. Hierin kan alleen met voetsoldaten gespeeld worden op kleine maps. In de eerste week gaat het om teams van acht versus acht spelers, terwijl in de tweede week teams van zestien versus zestien spelers kunnen worden gekozen. Ook kunnen er diverse unieke items en skins ontgrendeld worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meta koopt studio's achter Iron Man VR en Resident Evil 4 VR op Xbox Cloud Gaming komt naar Meta Quest-apparaten
0

Reacties op: The Liquidators-evenement in Battlefield 2042 ging na halfuur offline

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.