Update: 'Momenteel geen plannen voor Switch-port Zelda: Skyward Sword' | Gamer.nl

Update: 'Momenteel geen plannen voor Switch-port Zelda: Skyward Sword' | Gamer.nl

Een woordvoerder van Nintendo heeft volgens Eurogamer gezegd dat het bedrijf momenteel geen plannen heeft voor een Switch-versie van de game Zelda: Skyward Sword.

Eerder werd nog hoopvol gespeculeerd over een Switch-versie van de originele Wii-game. Het gerucht ontstond nadat Zelda-producer Eiji Aonuma tijdens een Legend of Zelda-concert in Osaka, Japan hintte naar een nieuwe versie voor de hybride console. Nu zijn deze geruchten echter ontkracht nadat een woordvoerder van Nintendo aan Eurogamer liet weten momenteel geen plannen te hebben voor een nieuwe versie van de Wii-game.

Origineel bericht: Verschillende aanwezigen op een recent Legend of Zelda-concert in Osaka, Japan, claimen dat producent Eiji Aonuma daar heeft gehint naar een Switch-versie van Zelda: Skyward Sword.

De precieze woorden van Aonuma zijn niet duidelijk, maar volgens diverse tweets zou de producent toch echt hebben gehint naar een Switch-versie van de Wii-game.

The Legend of Zelda: Skyward Sword kwam in 2011 uit op de Wii. De game leunt erg op bewegingsgevoelige besturing, waarbij Link zijn zwaard op een bepaalde manier moet zwaaien om vijanden te doden. Een ander groot verschil met gebruikelijke Zelda-games is dat er geen grote open wereld is, maar een luchtruim van waaruit diverse locaties in Hyrule bezocht kunnen worden.

Nintendo heeft de Skyward Sword-remaster voor Switch nog niet officieel aangekondigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou