The Last Story mogelijk Sakaguchi's laatste game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik stop alles in deze [game]. Er is een sterk gevoel aanwezig dat dit mijn laatste werk kan zijn", zegt Sakaguchi in de blog. Sakaguchi bedacht de Final Fantasy-serie terwijl hij werkzaam was bij ontwikkelaar Square. Hij verliet het bedrijf in 2001, waarna hij Mistwalker oprichtte. De studio maakte de titels Blue Dragon en Lost Ody ey voor de Xbox 360 en ASH voor de Nintendo DS.

The Last Story is een RPG voor de Nintendo Wii. De game speelt zich af op Ruri Islands. Er is nog niet veel bekend over het verhaal, behalve dat het eiland een grote verandering zal ondergaan en dat Sakaguchi science fiction-elementen uit de game wil houden. Het spel moet ergens dit jaar in Japan uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou