The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring

The Last of Us: Part 2-beelden getoond in vertrouwelijke kring

Tijdens een conferentie voor managers van de Amerikaanse retailer GameStop zijn er nieuwe gameplay-beelden van The Last of Us: Part 2 getoond.

Het is inmiddels even geleden dat er nieuwe beelden van The Last of Us: Part 2 zijn vrijgegeven, maar dit blijkt recentelijk te zijn veranderd. Tijdens een evenement van Gamestop zijn er naar verluidt nieuwe gameplay-beelden gedeeld van The Last of Us: Part 2. Wat er precies is laten zien, is niet geheel bekend. De getoonde beelden worden beschreven als een dwarsdoorsnede van het langverwachte vervolg van The Last of Us.

In de tweet hierboven is een foto te zien die is genomen tijdens de conferentie. De Twitter-gebruikerhaakte later nog even in op het nieuws van de gedeelde beelden. "Alles wat ik tot nu toe kan zeggen, is dat de beelden voornamelijk de stealth-aspecten tonen en dat clickers in je voordeel gebruikt kunnen worden", vermeldt het Gaming Forte Twitter-account.

Veel meer is er helaas niet bekendgemaakt, alles wat is laten zien tijdens de conferentie van GameStop is immers vertrouwelijke informatie.

Ook de releasedatum is nog steeds niet officieel bekendgemaakt. De laatste geruchten wijzen op een release infebruari 2020, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Can't wait.... Dit wordt zeker een klassieker!

0
test

Meh duurt voor mij allemaal veel te lang. Veel te vroeg aangekondigd de interesse is bij mij nu steeds minder geworden.

0
test

@hubertje De game wordt van lang wachten toch niet minder? Integendeel...

0
test

@clandestine666 nee de game wordt er niet minder om maar snap t wel. Heb zo the Last guardian lang gevolgd qua ontwikkeling en interesse was compleet weg voor die game bij de release. Heb m tot vandaag nog niet gespeeld en ook nooit meer de interesse voor gekregen.

0
test

@hubertje zeker eens met deze statement 🤔 deel 1 staat absoluut in m'n top 5 beste games ooit. Maar 2 is zeker véél te vroeg aangekondigd. Van alles wat er nu nog van geshowed wordt heb ik meer zoiets van "heeft geen zin om te kijken want 2 woorden, 9 letters" 🤔 pluspunt is dan weer wel dat ik nu ook echt wel ga wachten tot ie in de uitverkoop is, scheelt m'n bankrekening weer en heel eerlijk kan ik er niet eens meer warm van worden. Dit geldt in mijn geval ook voor Death stranding en de FF7 remake.

0

Aanbevolen voor jou