The Last of Us: Part 2 zit in State of Play-uitzending morgen

The Last of Us: Part 2 zit in State of Play-uitzending morgen

Naughty Dog heeft bevestigd dat The Last of Us: Part 2 in de State of Play-uitzending van morgen zit.

Sony kondigde afgelopen week een nieuwe State of Play aan. Hierin onthult Sony vaak diverse nieuwe PlayStation 4-games, en toont het beelden van aankomende spellen.

Neil Druckmann van Naughty Dog plaatste dit weekend een tweet waaruit blijkt dat het spel inderdaad voorkomt in de livestream. Het lijkt waarschijnlijk dat er nieuwe beelden getoond worden. Ook zou de releasedatum wel eens aangekondigd kunnen worden. Op dezelfde dag is er een evenement waar journalisten de game kunnen spelen.

Veel mensen gingen er al van uit dat The Last of Us: Part 2 een rol zou krijgen in de State of Play. Het is een van de laatste PlayStation 4-exclusives die nog geen releasedatum heeft. Daarbij gaan er geruchten dat het spel in februari 2020 verschijnt.

De State of Play-uitzending wordt dinsdag om 22:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik zo langzamerhand twijfel over tlou 2. Niet of ik m ga kopen en spelen maar eerder voor welke console. Na zo lang al gewacht te hebben en zo kort voor een mogelijke ps5 is het wellicht zinvoller om nog even langer te wachten. Als de overbruggingstijd steeds korter wordt zullen meer mensen hiermee in hun hoofd lopen lijkt mij. En het is natuurlijk geen garantie maar wel aannemelijk dat dit spel ook op de ps5 gaat komen.

0
test

@Jumpman Je zou in principe gewoon de ps4 versie (ook) op de ps5 moeten kunnen gaan spelen

0
test

@The soy sauce als straks blijkt dat PS4 games daadwerkelijk werken dan wel ja maar nog niemand weet met zekerheid of dit werkt, voor de gehele PS4 collectie werkt of maar voor een aantal games werkt. Daarnaast mag je ook verwachten net als bij deel 1 dan de PS4 versie er mooier uit ziet dan de ps3 versie

0
test

@Jumpman, Je hebt natuurlijk een goed punt, bij beide antwoorden. Wat ik uit een onderzoek op Youtube begrepen heb zou het makkelijk zijn om PS4 games op de PS5 te spelen, mede omdat deze de zelfde soort hardware gebruiken (PC Hardware), bij de vorige consoles is altijd alles gemaakt, denk aan de Cel processor van de PS3, dat zou het te lastig maken om deze goed te spelen. In de eerste PS3 modellen zat namelijk de PS2 chip om deze te kunnen afspelen. Wie weet wat de toekomst brengt, maar deel je mening.

0

Aanbevolen voor jou