The Last of Us: Part 2 neemt 100GB in beslag

The Last of Us: Part 2 neemt 100GB in beslag

De grootte van de langverwachte game, The Last of Us: Part 2, is bekendgemaakt. De game gaat 100GB in beslag nemen op de harde schijf.

De informatie is te vinden op de PlayStation-website. In de omschrijving staat: “1 speler. 2 disks. 100 GB minimaal.” De game heeft zowel voor de fysieke als digitale versie van The Last of Us 2: Part 2 minimaal 100GB vrije schijfruimte nodig om gespeeld te kunnen worden.

The Last of Us: Part 2 komt 19 juni uit op de PlayStation 4. De game moest eigenlijk in mei uitkomen, maar is met een maand uitgesteld vanwege het coronavirus.

The Last of Us 2
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik wacht wel tot de ps5 tot ik deze ga kopen en spelen. Hopelijk in een bundel. Zal ongetwijfeld wel een vet spel zijn kwa gameplay en gore maar het verhaal?? We gaan het mee maken.

0

@Shinjite Huh dus jij zegt van een spel (deel 1 dan) die juíst werd geprezen om het ontzettende goede en meeslepende verhaal dat het nog afwachten is of dit goed zit? Als ik ergens vertrouwen in heb dan is het wel de storytelling van Naughty Dog. Misschien naïef van me maar ik heb geen enkele twijfel dat dit weer een topper gaat worden.

0
test

@Zut Helemaal mee eens. Last of Us 2 is een instant buy waar je de reviews niet eens voor hoeft na te lezen. En die 100GB installatie is juist iets om heel blij over te zijn.

0

@Zut Je gaat echt teleurgesteld worden, ik heb de leaks gezien.

0

Er schijnt 50GB aan pro gay footage in the zitten.

0
test

@dezwarteziel dat is 50 GB aan de scissoring scenes

0
test

@dezwarteziel Wat een niveau zeg! Er schijnt ook een homofobe factie in de game te komen, misschien kan je je straks daarmee identificeren?

0

Aanbevolen voor jou