The Last of Us Part 2 komt mogelijk in februari 2020 uit

The Last of Us Part 2 komt mogelijk in februari 2020 uit

The Last of Us Part 2 komt mogelijk in februari 2020 uit, zo blijkt uit een nieuw interview met actrice Ashley Johnson.

Johnson, die de rol van Ellie in de games vertolkt, werd in een interview gevraagd wanneer Part 2 beschikbaar is. Het lijkt alsof ze in de video "februari" wil antwoorden, maar ze wordt snel onderbroken door de interviewer. Dit moment vindt in onderstaande video plaats na één uur en zeven minuten.

Een paar weken geleden liet Kotaku's Jason Schreier ook al weten dat de game mogelijk in februari uitkomt. Tot slot laat videogame-analist Daniel Ahmad op gameform ResetEra tevens weten dat februari 2020 de interne releasedatum bij ontwikkelaar Naughty Dog is.

The Last of Us Part 2 is in ontwikkeling voor PlayStation 4. Het vervolg op The Last of Us wordt wederom ontwikkeld door Naughty Dog, de studio achter games als Uncharted en Jak & Daxter.

Watch on YouTube
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze wordt niet onderbroken, hij lult gewoon dwars door haar heen zonder überhaupt naar haar antwoord te luisteren, wat een lul.

0

@Sander999 inderdaad... Jeetje man als interviewer had je een nieuwtje kunnen hebben maar vindt t leuker om zelf te blijven lullen... Komt ook niet terug op de vraag hé...sukkel.

0

@Sander999 Wat een vaag moment inderdaad. Alsof hij tijdens de vraag realiseert dat hij haar dit niet had mogen vragen en het snel probeert te bedekken. Of zij/tLoU2 boeit hem geen reet, dat kan ook. In ieder geval erg slecht dit.

0

Neem lekker de tijd ervoor, ik heb dit jaar nog te veel om op te noemen om te spelen.

0

Aanbevolen voor jou