'The Last of Us: Part 2 komt in februari en krijgt vier edities'

'The Last of Us: Part 2 komt in februari en krijgt vier edities'

The Last of Us: Part 2 zou volgens iemand die ook van te voren de Death Stranding-releasedatum voorspelde in februari 2020 verschijnen.

Een poster op het Chinese forum A9VG claimt dat de game in februari op PlayStation 4 komt, zo blijkt uit een vertaling op ResetEra. Dezelfde gebruiker raadde ook al een paar weken voordat het bekend werd gemaakt de releasedatum van Death Stranding.

Volgens de A9VG-bezoeker komen er vier versies van de game uit: een standaard, speciale, collector's en Ellie-editie. De inhoud van deze speciale edities is nog niet bekend.

In een interview afgelopen maand leek Ashley Johnson, die de rol van Ellie in de The Last of Us-games vertolkt, al te willen zeggen dat de PS4-game in februari 2020 uitkomt, maar ze werd onderbroken door de interviewer.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Instant buy. Kijk ik al zo lang naar uit. Verhaal echt zo goed, echt een van m'n fav. Spellen. Wordt tijd dat ik deeltje 1 weer opnieuw ga spelen voordat deze verschijnt.

0
test

100% instabuy. Geen andere worden voor. Deel 1 was serieus een van de beste game die ik ooit gespeeld heb ( en speel al aardig wat jaartjes vanaf Atari 2600 :) )

0
test

@JointCh1L Deel 1 staat ook echt heel erg hoog in me top 10, echt één van de meest meeslepende verhalen in een game! 2020 wordt geweldig!

0

Aanbevolen voor jou