Nieuws
the last of us

The Last of Us: Part 2-evenement wordt op 24 september gehouden

Krijgen we eindelijk een releasedatum?

Geschreven door Michel Musters op
Op 24 september wordt er door ontwikkelaar Naughty Dog in Los Angeles een evenement rondom The Last of Us: Part 2 gehouden.

Dat blijkt uit een tweet van The Game Awards-producent en -presentator Geoff Keighley. Het is nog niet bekend wat er precies op dit evenement wordt onthuld, maar aangezien de langverwachte game nog geen releasedatum heeft, is het een mogelijkheid dat de datum daar aangekondigd wordt.

Eerdere geruchten wijzen op een release van The Last of Us: Part 2 in februari 2020, maar dit is nog niet officieel aangekondigd. Het spel is sinds E3 2018 niet meer getoond, al werden er onlangs wel nieuwe beelden getoond op een GameStop-evenement. Deze beelden zijn echter niet naar buiten gebracht.

The Last of Us: Part 2 wordt ontwikkeld door Naughty Dog, dat ook verantwoordelijk was voor het eerste deel, alsmede de Uncharted-games. Het spel komt naar PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo legt patent voor een virtualrealitybril voor Switch vast Eerste trailer Resident Evil-game Project Resistance uitgebracht
1

Reacties op: The Last of Us: Part 2-evenement wordt op 24 september gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Untitled Player

    • 11 september 2019 12:10
    Hier zat ik echt op te wachten…maar……toen had ik Red Dead nog niet

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.