The Last of Us: Part 2 13 keer genomineerd tijdens BAFTA Game Awards

The Last of Us: Part 2 13 keer genomineerd tijdens BAFTA Game Awards

The Last of Us: Part 2 is dertien keer genomineerd voor een BAFTA Game Awards. Dat is een record.

Vandaag werden de genomineerden in achttien categorieën onthuld. The Last of Us: Part 2 maakt onder andere kans om in de categorieën beste animatie, beste muziek, audioprestatie, technische prestatie en 'games die verder gaan dan entertainment' in de prijzen te vallen.

Sony-games ontvingen over het algemeen veel nominaties. Zo maken Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure, Demon's Souls, Ghost of Tsushima en Dreams kans op een of meerdere prijzen.

Indiegame Hades van Supergiant Games werd acht maal genomineerd, waaronder voor beste game, beste gamedesign, beste muziek en beste verhaal. Naast Hades en The Last of Us: 2 dingen Ghost of Tsushima, Animal Crossing: New Horizons, Half-Life: Alyx en Spider-Man: Miles Morales meer voor de prijs van beste game.

De BAFTA Game Awards worden op 25 maart uitgereikt. Bekijk hier een lijst met alle nominaties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

We gaan merken hoeveel nominaties daarvan echt worden uitgereikt, ik hoop op het minimale aantal, want LoU2 verdient gewoon niet al die awards. Het was niet de slechtste game van 2020 voor mij, maar bungelt wel onderaan. Lang geleden dat ik zo hard moest lachen om de absurde reacties van karakters op dingen die gebeuren, ging helemaal nergens over. Hades, Ghost of Thushima en Spiderman: Miles Morales waren wel erg gaaf, hopen dat deze titels meer in de prijzen zullen vallen, want dat verdienen ze gewoon.

0
test

Toevallig net aan het spelen. Ongeëvenaarde game qua sfeer, verhaalvertelling en filmische gameplay. Ik snap de enorme heisa over De Plottwist niet zo goed. Ja, het is heftig, heel heftig, maar gewoon onderdeel van het grotere verhaal dat Naughty Dog wil vertellen.

0

Aanbevolen voor jou