The Last of Us-multiplayergame wordt mogelijk free-to-play

The Last of Us-multiplayergame wordt mogelijk free-to-play

De aankomende, losstaande multiplayergame gebaseerd op The Last of Us zou wel eens free-to-play kunnen worden.

Dat blijkt uit een vacature op de website van ontwikkelaar Naughty Dog, zo merkt Insider Gaming op. Daarin wordt gemeld dat men zoekt naar een 'Live Ops Producer', die "bewezen ervaring heeft bij de productie van een AAA-, free-to-play live game".

Hoewel de vermelding van free-to-play niet per se over het The Last of Us-multiplayerproject hoeft te gaan, claimt Insider Gaming van twee andere projecten van de ontwikkelaar te weten die niet bij het free-to-play-model passen. Daarbij wordt in de vacature vermeld dat het om "onze grote nieuwe multiplayergame" gaat.

Tijdens Summer Game Fest eerder dit jaar toonde Naughty Dogs Neil Druckmann het eerste artwork van de langverwachte multiplayergame. De game moet "net zo groot worden als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter".

Het was al langer bekend dat Naughty Dog aan een stand-alone multiplayergame in het The Last of Us-universum werkt. Volgens Druckmann kunnen spelers op compleet nieuwe personages rekenen en wordt er zelfs een verhaal verteld. Het spel speelt zich in een andere locatie van de VS af. Het verschenen artwork lijkt op San Francisco te wijzen, maar dit is nog niet bevestigd.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bij de term free to play gaan mijn nekharen alweer rijzen. Hoop niet dat deze prachtige franchise zich hiervoor gaat lenen.

0
test

Ik begrijp wel dat Sony ook graag een populaire F2P cashcow wilt hebben, en dan een bekende franchise als The last of Us daarvoor gebruiken is natuurlijk wel een slimme move. Veel Sony spelers zullen deze game dan een kans gaan geven en potentieel geld uit geven in de ingame store.

0

Aanbevolen voor jou