The Last of Us-multiplayergame komt mogelijk ook naar PS4

The Last of Us-multiplayergame komt mogelijk ook naar PS4

De The Last of Us-multiplayergame die in ontwikkeling is bij Naughty Dog, komt mogelijk zowel naar PlayStation 5 als PlayStation 4.

In een vacature op Naughty Dog's website waarin gezocht wordt naar een 'associate multiplayer quality assurance tester' voor een multiplayergame, wordt gemeld dat kennis van zowel PS4- als PS5-consoles vereist is. Daarmee lijkt gesuggereerd te worden dat de The Last of Us-multiplayergame zowel naar PlayStation 5 als PlayStation 4 komt.

Veel details over het multiplayerproject zijn er nog niet, al meldde Naughty Dog vorig jaar al dat het spel al zo'n twee jaar in ontwikkeling was en dat er dit jaar meer informatie naar buiten moet komen. Begin dit jaar werd er nieuwe artwork getoond waarop een cruiseschip is te zien. Afgelopen zomer claimde Naughty Dog al dat de multiplayergame "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter" wordt. Spelers kunnen op compleet nieuwe personages rekenen en er wordt een verhaal verteld.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Hoezo? Veel mensen hebben nog een PS4. Als daar een goedwerkende leuke multiplayergame voor uitkomt, is dat toch prima? Maargoed, eerst even afwachten of die daadwerkelijk voor ps4 uitkomt. Het gaat voor nu om iemand met ervaring mbt PS4.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Inderdaad. We zijn inmiddels 2 en een half jaar verder, ze moeten nu echt stoppen met last-gen support.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 Mwah ja ik kijk er anders naar, zeker in het geval van ND, waar ze voor beide consoles het mooiste eruit persen, maar ik snap zeker jullie punten hoor.

0

Aanbevolen voor jou