The Last of Us-multiplayer wordt getoond 'wanneer het af is'

The Last of Us-multiplayer wordt getoond 'wanneer het af is'

In een blogpost over The Last of Us Day laat Naughty Dog weten dat het aankomende multiplayerproject 'wordt getoond wanneer het af is'.

"In het kort, we werken eraan - we zien in de reacties dat jullie snakken naar multiplayer updates willen", zegt de ontwikkelaar over het project. "Voor nu kunnen we zeggen dat we enthousiast zijn over wat het team ontwikkelt, en we willen ze de tijd geven om hun ambitieuze project uit te bouwen. We onthullen meer wanneer het klaar is!"

Ook zegt de ontwikkelaar dat het team wordt uitgebreid met multiplayer-gerelateerde werknemers. Zo is het bedrijf op zoek naar animatoren en programmeurs voor een multiplayerproject.

Voor verschijning van The Last of Us: Part 2 onthulde Naughty Dog te werken aan een multiplayermodus of -game. Naar verluidt gaat het om een losstaande game, niet om een aparte modus voor de game. Ook wordt er volgens geruchten gewerkt aan een remake van het eerste deel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeg dat dan vooraf, man man. Wel van te voren zeggen dat je nieuwe content hebt waardoor natuurlijk iedereen info over de MP verwacht. Wat een teleurstelling

0
test

@Zut bij de tijd dat ze de mp af hebben is het tijd voor hun volgende game zo beetje lijkt het wel op.

0

Aanbevolen voor jou