The Last of Us multiplayer-dlc voegt wapens, skills en outfits toe | Gamer.nl

The Last of Us multiplayer-dlc voegt wapens, skills en outfits toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Factions-dlc bestaat uit een aantal lo e bundels met verschillende prijzen. Dit zijn twee gebarenbundels, een wapenbundel, een hoofddekselbundel en een skills-bundel. Alle items uit die bundels, op het Plague-masker uit de hoofddekselbundel na, zijn ook los verkrijgbaar.

In de Factions-dlc zit een wapenpakket met vier nieuwe wapens. De bundel kost ongeveer 3 euro en voegt een shotgun, pistool, karabijn en kruisboog toe. Deze wapens zijn los te koop voor 1 euro per stuk. De dlc voegt ook speciale executies toe, verspreid over negen wapentypes, die enkel los verkrijgbaar zijn voor ongeveer een euro per stuk. Sommige van die executies zijn enkel op PlayStation 4 beschikbaar, wegens het beperkte geheugen op de PlayStation 3.

De skills uit de Risk Management Survival Skills-bundel kosten een euro per stuk. De bundel zelf, bestaande uit de vijf skills Lone Wolf, Second Chance, Jack of All Trades, Lucky Break en Lethal Efficiency, kost 4 euro. Second Chance geeft een gratis levenspakket wanneer de speler zonder zit en minder dan de helft van zijn of haar leven over heeft. Lucky Break verhoogt de hoeveelheid munitie en materialen die in kratten gevonden worden.

De twee gebarenbundels kosten 2,50 euro per stuk en bevatten ieder vier gebaren. Alle acht gebaren, waaronder een kwaadwaardige lach, zijn los verkrijgbaar voor ongeveer een euro per stuk. De Misfit Head Item Bundle kost 7 euro en geeft de speler een hoed van een viking, een masker met een smiley, een masker van een Outlaw, een Plague-masker, skibril, gebroken gasmasker, Ballistic-helm en de Urban Camo-helm.

De gehele lijst met details is te vinden op de Naughty Dog-website.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou