The Last of Us krijgt online functionaliteit | Gamer.nl

The Last of Us krijgt online functionaliteit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Naughty Dog stelt dat de game een soort van online functionaliteit krijgt, maar dat het bedrijf nog niet weet hoe deze precies in elkaar zal steken. “We gaan een soort van online component toevoegen”, vertelt game director Bruce Straley. “We werken aan een hoop verschillende ideeën, maar we hebben nog niets besloten. We weten in ieder geval dat het geweldig gaat zijn.”

Verder blijkt uit het artikel dat de schimmelinfectie die in de game een grote rol speelt zich twintig jaar voordat het verhaal van The Last of Us begint voor het eerst heeft laten zien. Dit verhaal volgt hoofdpersoon Joel, die zijn brood verdient als wapen- en drug mokkelaar, en het meisje Ellie dat hij uit een kosthuis redt als gunst aan een stervende vriend. De relatie tu en de twee is geïnspireerd door films als True Grit en Road to Perdition en door de relatie tu en Nathan Drake en Tenzen in Uncharted 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou