The Last of Us-franchise krijgt officiële podcast

The Last of Us-franchise krijgt officiële podcast

De The last of Us-games krijgen een officiële podcastreeks.

De eerste aflevering van de officiële podcast komt op 9 juni online - tien dagen voordat het langverwachte The Last of Us: Part 2 online komt. Comedian en The Last of Us-fan Christian Spicer presenteert de podcast, en ontvangt gasten zoals Troy Baker en Ashley Johnson, die respectievelijk Joel en Ellie spelen in de franchise, alsmede schrijver en creative director Neil Druckmann.

De podcast richt zich op alles rondom The Last of Us en het aankomende vervolg, van meer details over de ontwikkeling tot het ontwerpen van de diverse personages. De podcast verschijnt onder andere op Spotify en Apple Podcasts.

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd zendt Sony overigens een State of Play van ongeveer 20 minuten uit die volledig draait om The Last of Us: Part 2.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Educate yourself! Google op de controversie rondom de game en vraag jezelf af of je deel 2 wel wilt kopen. Ik zie zoveel gasten zoiets zeggen van "blind kopen die hap" maar als je weet wat voor richting ze in zijn gegaan... Een hoop feministisch geleuter en een verhaal lijn zo tenenkrommend slecht dat het seizoen 8 van GoT weleens van de troon zou kunnen stoten. Ik krijg dan wel eens de opmerking van "tis maar een game gast" ja maar dit soort onzin gebeurd dus nu overal in de entertainment industrie. Ineens zitten er allemaal van die walgelijke moraalridders die allemaal een messias complex hebben en alles wat wij liefhebben doordrenken met doorgeslagen extreem linkse feministische politieke onzin. Dus ja deel 2 zal best heel mooi zijn en goed speelbaar maar ik wil dit soort bedrijven eigenlijk niet meer steunen. Ik wacht iig af tot de 1e recensies binnen zijn van geloofwaardige recenten die ook wel enorm klaar zijn met dat woke gedoe.

0

@Ansjo lieve hemel, hou aub eens op met constant dezelfde berichten van je over Tlou2. Anders laat je iedereen zelf bepalen wat ie ervan vindt en laat het los. Het. Is. Maar. Een. Game. Ben bijna geneigd om het spel nu meerdere keren te kopen.

0

@Zut Ik wil je ook nog even waarschuwen, als je dit spel koopt dan ga je spijt krijgen. En een dubbel gewaarschuwd man telt voor vier. Maar koop jij dat spel maar meerdere keren joh, doe maar vier keer. Dan zal je 4 keer genaaid worden door naughty dog.

0

@Zut Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik heb totaal geen problemen mee als iemand wat Naughty Dog met deel 2 heeft gedaan ok vindt. Maar ik zie zoveel doorsnee dudes die elkaar taggen van "kopen dude" en geen idee hebben wat Naughty Dog heeft geflikt. Deze game sowieso kopen omdat deel 1 zo goed was is waar Naughty Dog (uiteraard) op hoopt maar ik zou eerst maar even de recensies afwachten van betrouwbare bronnen. Er zijn echt een hele hoop mensen die de preorder direct hebben gecancelled toen ze de leaks hebben gelezen en welke kant de studio is opgegaan. Naughty Dog heeft in mijn ogen compleet misbruik gemaakt van het feit dat een hoop mensen blind deel 2 zouden kopen.

0

@Ansjo ik heb alle spoilers lekker gemist en houden zo. Ik laat me gewoon verrassen door die game.

0
test

@rpenning Je gaat ook verrast worden maar heel groot kans dat het niet een verrassing word waarop jij hoopt. Maar jr bent vaak genoeg gewaarschuwd je maakt het wel mee dan denk ik dat je het zal begrijpen.

0

@rpenning Dan ga je met een teleurstelling verrast worden. Veel plezier er mee. Bedenk je op dat moment maar dat je gewaarschuwd bent en dat je niet wilde luisteren. Ik heb m'n collega die me gewaarschuwd heeft bedankt, op m'n blote knieën.

0

@rpenning De spoilers zelf zijn echt zo slecht als seizoen 8 van Game of Thrones. Van dat niveau. Maar naast de spoilers is dat hele feministische lesbische transgender extreem linkse gedram voor mij de grootste reden om het voorlopig links te laten liggen. Maar goed dat wilt natuurlijk niet zeggen of de game ook slecht speelt of niet. Het zal best lekker spelen maar ik wil gewoon geen geld meer uitgeven aan bedrijven die vol zitten met van die moraalridders en mensen aannemen die er niets te zoeken hebben. Alsof je Jesse Klaver, Rob Jetten, Sylvana Simons en Sunny Bergmans een game laat maken. Star Wars, Terminator, Ghostbusters, Dr Who, the Witcher zijn al naar de kloten geholpen door dit soort figuren. Marvel is next en daarna volgen de tv series van Lord of the Rings en Wheel of Time.

0
test

@Ansjo en als die recensies goed zijn, koop je hem dan, of blijf je sowieso klagen?

0

@Bteqq het gaat niet op de recensies, het gaat er om wat er in het verhaal gaat gebeuren. Als het verhaal is zoals is gelekt, dan wil ik niks met dit spel te maken hebben. En dat zal voor veel anderen ook gelden.

0

@Bteqq Ik heb zo mijn bronnen die ik vertrouw. Ik lees ook de bronnen die ik niet vertrouw zoals IGN (die the Last Jedi zelfs een 9.6 gaf). Dus ja als de bronnen die ik vertrouw het niet ergerlijk genoeg vinden dan koop ik de game ja. Als de gameplay ook goed is dan. Deel 1 heb ik vaak genoeg uitgespeeld.

0

@Ansjo dus je bent het alleen eens met recensenten die jouw mening delen. Lekker objectief dus

0

@fonsrutte Hahahah waar slaat die opmerking nou op? Je hebt toch gewoon een aantal mensen/vrienden die je kent waarvan je van tevoren weet dat die min of meer dezelfde smaak hebben als mijzelf? Daar ga ik vanuit. Een recensent die alleen maar Pokemon games recenseert en dan the Last of Us daar heb ik niets aan.

0
test

@Ansjo Als je maar hard genoeg doordraaft kan je overal wel een agenda in zien. Als GTA 6 opeens een vrouwelijk hoofdpersoon heeft valt dat daar dan ook onder? Terwijl genoeg mensen denken, van het mag wel eens. Daarnaast willen mensen na zo lang wachten blind de game in gaan. Dan die controversie opzoeken verklapt een deel van het verhaal. Je kan pas een oordeel vormen als je de game zelf gespeeld hebt.

0
test

@bigds9fan Maar dit is niet wat jij denkt dit is veel en veel erger. Ik weet wat wij ook gaan zeggen het je niets gaat boeien en het is je eigen keuze maar wanneer je het gaat spelen is er heel groot kans dat je gaat begrijpen wat wij hier bedoelen. Maar dan nog het blijf je eigen keuze en daarvoor heb ik respect

0

@bigds9fan Lekker belangrijk, ik speel altijd met vrouwelijke personages indien mogelijk. Dus, Nee TLOU2 is van een heel ander kaliber. En je kan prima oordelen over een verhaal dat gelekt is, zonder een game te spelen. Een kutverhaal is en blijft een kutverhaal. Net als het laatste seizoen van Game of Thrones maar dan 100 beroerder. Jij kan niet oordelen over de "negatieve" meningen hier, jij weet niet wat wij weten. Als je dat wel weet, kom dan maar terug.

0

@bigds9fan Er zijn gewoon videobeelden waarin die directeur het openlijk toegeeft dat er een agenda in zit. Hij heeft openlijk Anita Sarkeesian geprijst. Iedere game developer die ook maar iets aanneemt van die Sarkeesian kan gewoon niet meer serieus genomen worden. Een vrouwelijke hoofdpersonage in GTA6 gaat niet gebeuren. Daar leent de game zich niet voor en vrouwen zijn ook gewoon niet interessant genoeg in de criminele wereld. Ellie als speelbaar personage in de wereld van the Last of Us is eigenlijk al niet echt geloofwaardig. In die wereld zouden alle vrouwen veilig binnen blijven en gaan alleen de mannen naar buiten op jacht. Er is geen feminisme mogelijk in die wereld. Maar goed het is een game dus whatever maar Naughty Dog is ver over de toelaatbare grens gegaan wat mij betreft. Misschien dat het meevalt. Ik hoop dat het allemaal meevalt want deel 1 was fantastisch. Maar ik wacht ff af.

0
test

@Ansjo We kunnen mensen blijven waarschuwen maar soms willen ze dit helaas gewoon niet dan moeten ze het gewoon mee maken. Daarna gaat 98 procent toch anders toeteren hier. Het is hun geld hun keuze wij hebben genoeg gewaarschuwd laten we maar ophouden want ze worden alleen maar bozer of meer geïrriteerd aan ons, ook al is onze bedoeling goed.

0
test

@burhan42 Precies, hou maar op, we weten het nu wel! En dan blijft het dus onze eigen keuze om deze game uiteindelijk wel/niet te halen :) .

0
test

Wat een stel kansloze mensen zitten er hier op de site opeens. Ga aub een leven zoeken met jullie homo/transfobie.

0
test

@armilo-theus Doet me denken aan die loser van een Derksen toen hij afgaf op de voetbalgames. Dames die meer hadden bereikt als de heren. Hij was gewoon zuur.

0
test

@bigds9fan Ja ik keek altijd de samenvattingen van VI maar ben er echt mee gekapt. Kan die onzin niet meer aanhoren. Ik ben een open minded persoon met autisme en ik heb de afgelopen jaren heel wat geleerd. Ik merk echt dat het niet uit maakt wie/wat je bent maar een persoonlijkheid zegt het meest. Sommige persoonlijkheden hier op de website is echt niet om aan te horen.

0

Aanbevolen voor jou