The Last of Us-film bevindt zich in ‘ontwikkelhel’ | Gamer.nl

The Last of Us-film bevindt zich in ‘ontwikkelhel’ | Gamer.nl

Naughty Dog geeft aan dat er al ruim een jaar niet aan de The Last of Us-film is gewerkt. Dit bevestigt Neil Druckmann, de schrijver van The Last of Us, in een interview met IGN. Anderhalf jaar geleden werkte Druckmann aan het script van de film.

Druckmann geeft aan dat de film zich in ‘ontwikkelhel’ bevindt. “Ik weet dat ik een tijd geleden in een interview zei dat we een script hadden”, zegt Druckmann. “Dat we het script doorliepen met de cast. Maar sindsdien is het project een beetje in de ontwikkelhel beland. Dat gebeurt wel vaker bij dit soort dingen. Er is al anderhalf jaar niet aan gewerkt.”

Daarnaast spreekt Druckmann in het interview over de Uncharted-film, die volgend jaar moet verschijnen. Volgens de schrijver is Naughty Dog enigszins betrokken bij de ontwikkeling van de film. Naughty Dog geeft advies over de relatie tu en Nate, Elena en Sully. “Als je die kern goed weet te krijgen, bestaat er een kans dat het goed uitpakt”, zegt Druckmann.

Sony presenteert eens in de zoveel tijd het script en vertelt wat ze van plan zijn. Het team bespreekt deze ideeën om te kijken of het werkt. “Het laatste dat ik hoorde, is dat ze een nieuwe scenarioschrijver hebben aangenomen. We hebben al een tijd niets meer gezien.”

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou