The Last of Us-acteur doet motion capture voor geheim project

The Last of Us-acteur doet motion capture voor geheim project

Derek Phillips, die onder andere een rol had in de The Last of Us-games, laat weten dat hij motion capture doet voor een nieuw project.

Dat meldt hij in een Instagram-bericht. "Ik kan niet wachten om met jullie te delen waar ik aan werk. Het gaat episch worden!" Daarbij plaatste hij een foto van zichzelf in een motion capture-pak.

Philips heeft motion capture gedaan voor en zijn stem verleend aan Jerry Anderson, de vader van Abby, in beide The Last of Us-games. Ook sprak hij de stem in van Lieutenant Wade Jackson in Call of Duty: Vanguard. Verder heeft hij stemrollen gehad in games als Fallout 4, Rise of the Tomb Raider en Dishonored.

Het is niet bekend voor welke game Philips opnames heeft. Wel gaan er al geruime tijd geruchten dat er een remake in de maak is voor de eerste The Last of Us, die in de tweede helft van dit jaar zou verschijnen. Naughty Dog en PlayStation hebben het bestaan van de remake echter niet bevestigd. Zover bekend werkt Naughty Dog ook aan een losstaand multiplayerproject rondom The Last of Us.

View post on Instagram
 
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Dat is... helemaal geen gek idee. Epic kan natuurlijk op zoveel slaan, maar aangezien hij de Insta-post 15 uur geleden maakte... zou het zomaar eens kunnen.

0
test

Voor Return to Monkey Island.

0

Aanbevolen voor jou