'The Last of Us 3 alleen mogelijk via verhaal met emotionele impact'

'The Last of Us 3 alleen mogelijk via verhaal met emotionele impact'

Naughty Dog wil alleen een derde deel in The Last of Us-reeks maken als het verhaal dezelfde emotionele impact kan hebben als de vorige games in de franchise.

Dat meldt Naughty Dog's Neil Druckmann in een interview met Indiewire. Het interview bevat tevens diverse spoilers voor het recentelijk uitgekomen The Last of Us: Part 2, en kan dus beter vermeden worden door mensen die het spel niet hebben gespeeld, maar dat nog wel van plan zijn.

Hij meldt in het interview dat het verhaal voor Part 2 bedenken een uitdaging was, en dat het in de toekomst alleen maar moeilijker kan worden. "Er is al zoveel wat je hebt gezien over het achtergrondverhaal, over hoe de uitbraak ontstond, dus we moeten bedenken hoe we een nieuwe ervaring maken die gelijk staat aan de emotionele impact van deze verhalen en ik weet niet wat dat is. Op dit moment."

Hoewel Druckmann dus aangeeft dat het erg moeilijk wordt om The Last of Us: Part 2 op te volgen, sluit hij een derde deel ook niet uit. Het tweede deel is sinds vorige week verkrijgbaar op PlayStation 4.

 
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Even los van de commotie rondom deel 2, een deel 3 kan toch bijvoorbeeld a la The Walking Dead een andere groep, tijdelijk hoofdpersonage of andere locatie belichten? Of de fase waarin het virus uitbreekt en de eerste chaos ontstaat (en dan op een andere locatie dan deel 1)? Genoeg mogelijkheden lijkt me.

0
test

@Bteqq Dan heb je denk ik meer een spinoff, zal het nooit een echt deel 3 zijn.

0
test

@Bteqq de fase waarin het virus uitbreekt zou vet zijn idd.

0
test

@kr1z begint TLOU 1 daar niet gewoon mee?

0
test

@Bteqq Neil Druckmann heeft al een keer over dit soort suggesties gepraat, en zei toen dat je dan net zo goed een nieuwe IP kan doen.

0
test

@poklaan Ahh ok...mag ook haha!

0
test

volgens mij bepaalt sony wat naught gaat doen uit eindelijk. Als ze een nieuwe ip bedenken maar sony ziet er geen winst in maar wel in in part 3 of een nieuwe uncharted dan zouden ze dat moeten doen. Maar heb nu zo 17 uur in de game zitten en ik vind de game geweldig.

0
test

@hulstpower Een nieuwe Uncharted...graag! Ben nu ook bezig met TLOU2 en tot nu toe bevalt hij goed. Ik neem nog meer de tijd om van de graphics te genieten merk ik. Overal goed rondkijken haha.

0
test

@Bteqq ghehe, hier nog eentje; echt mooi, die game. (kzit r nog maar n anderhalf uurtje in btw) Ook alle hud tips (en aim assist en detection dingen en alles) uitgezet. Kmoet nu elk laatje en deur chekken of je dr wat mee kan ipv dat je gelijk een icoontje er op ziet. Meer Immersie en zo doe je dr lekker langer over (thums up emoticon)

0
test

@Bteqq Ja dat doe ik ook maar had een aantal dagen vrij ivm black lives matters en een begravenis dus kon even tijd in de game stoppen.

0
test

@Bteqq ach ja, de Uncharted games... Lekker met Drake(?) klimmen en kluiteren om vervolgens op de meest onmogelijke plekken te komen. Om daar vervolgens meer dan 10 vijanden te spotten... Hoe zijn die daar gekomen dan? Verder zijn de Uncharted games prima te spelen voor het verhaal. Ik vind de shooteractie in een game als Uncharted echt redelijk slecht, terwijl dit toch wel een belangrijk element in de game is. Ik had laatst ook TLOU weer eens doorlopen en daar vond ik de shooterelementen ook minder dan ik herinnerde. Bij TLOU 2 heb ik wel het geval dat daar een flinke verbeterslag in is gemaakt.

0
test

@hulstpower als Sony echt bepaalt dat staat TLOU 3 al met inkt geschreven op papier. Dit is een echte PS systemseller, dus wat Sony betreft ligt deze game begin volgend jaar al in de schappen.

0
test

@garciagarcia Alle games van naught zijn systemsellers en alle negative reviews trekt sony zich echt niks van aan want de game is gewoon heel goed. En een deel 3 komt er wel aan maar denk of halve weg of einde van ps5 pas.

0
test

@garciagarcia Als TLOU een system seller was geweest dan was ie wel aan het begin van de console cyclus uitgekomen ipv aan het einde, net als het vorige deel overigens. Dit is een game die zichzelf wel verkoopt. Zal me ook niet verbazen als ook deel 2 ondanks alle controversie er omheen alsnog gewoon mega goed verkoopt.

0

Aanbevolen voor jou