'The Last of Us 2 wordt uitgesteld tot 2020'

'The Last of Us 2 wordt uitgesteld tot 2020'

Jason Schreier, bekend journalist van Kotaku, zegt op Twitter dat The Last of Us 2 wordt href="https://twitter.com/jasonschreier/status/1133707224369569793" rel="noopener noreferrer" target="_blank">uitgesteld tot begin 2020</a>.

Volgens Schreier stond The Last of Us 2 oorspronkelijk gepland om in dit najaar gelanceerd te worden. De releasedatum is nu echter mogelijk verplaatst naar februari volgend jaar. Schreier zegt ook dat Ghost of Tsushima, waarvan ook nog geen releasedatum bekend is, na Death Stranding en The Last of Us 2 wordt uitgebracht en daarmee de laatste grote PS4-titel is, voordat de PlayStation 5 in het najaar van 2020 verschijnt.

De Spaanse websites Gamereactor en Legion de Jugadores beweerden begin deze week nog dat er deze week een nieuwe trailer wordt uitgebracht van The Last of Us 2. Ook een releasedatum zou volgens de twee nieuwswebsites binnenkort worden onthuld.

Eerder deze maand werd er een afbeelding geplaatst van een aantal vacatures bij Naughty Dog. De ontwikkelaar was op zoek naar werknemers uit verschillende disciplines, om The Last of Us 2 'af te ronden'. De vacatures suggereerden dat het spel in de laatste fase van ontwikkeling zit, maar ook dat de kans groot is dat de lancering van The Last of Us 2 voorlopig nog op zich laat wachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima toch, als het leidt tot een betere game en minder crunch stress bij de medewerkers.

0

Zou het met de release van de PS5 te maken hebben?

0

@fonsrutte als die maar op de PS4 komt...dan mogen ze van mij de tijd nemen die ervoor nodig is, maar als t ineens een PS5 exclusive wordt dan voel ik me toch wel bedonderd. Zal wel niet toch...of wel??

0
test

@EdwinVP Nee joh, maar ik weet wel bijna zeker dat het een dubbele release wordt, eerst op de PS4, daarna wat later ook op PS5. *glazen bol off*

0
test

@EdwinVP achja, ik voelde me ook bedonderd dat de laatste uncharted niet ook op de ps3 kwam..

0

Aanbevolen voor jou