The Last of Us 2 verschijnt begin volgend jaar

The Last of Us 2 verschijnt begin volgend jaar

The Last of Us 2 verschijnt op 21 februari 2020, dat heeft Naughty Dog aangekondigd tijdens State of Play. Ook is een nieuwe trailer uitgebracht met Ellie in de hoofdrol.

De spannende trailer toont Ellie en haar vriendin in een besneeuwd gebied waar ze worstelt met de kou en de bekende clickers. Ook zien we Ellie in gesprek met Tommy, Joels jongere broer, waarna Joel zelf opduikt.

Op de website van PlayStation onthult Naughty Dog ook verschillende edities van de game. Zo wordt er een Ellie Edition uitgebracht met haar iconische rugzak en een collector's edition met een standbeeld. Bekijk de afbeeldingen hieronder voor een overzicht van de edities.

Watch on YouTube
 
 

Ook verschijnen er deze week impressies van journalisten die de game vandaag hebben gespeeld op een evenement. Het embargo verloopt donderdag 26 september om 17:00 uur.

The Last of Us 2 werd tijdens PlayStation experience in 2016 aangekondigd, waarna de eerste gameplay-beelden in 2018 verschenen. Na een lange stilte verschijnt de PlayStation exclusive begin 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

F YEAH! Eén van de weinige games waar ik na uit kijk naast Cyberpunk en Ghost of Tsushima

0
test

Botergeil

0

Aanbevolen voor jou