Nieuws

The Last of Us 2-componist: 'Dit is nog maar het begin'

Hint hij naar de HBO-serie, of een mogelijk derde deel?

Geschreven door Michel Musters op
De componist van The Last of Us en The Last of Us: Part 2 laat weten dat het tweede deel "nog maar het begin is".

Dat zegt Gustavo Santaolalla op Twitter. Hij meldt dat hij blij is dat The Last of Us: Part 2 in negen verschillende categorieën genomineerd is voor The Game Awards. "Dit is nog maar het begin", zo stelt hij aan het einde van de tweet. Geoff Keighley, de presentator en organisator van The Game Awards, herhaalt "nog maar het begin" daarna.

Het is mogelijk dat Santaolalla hint naar een derde deel in de populaire franchise van ontwikkelaar Naughty Dog. Vooralsnog is die niet aangekondigd, en het is niet bekend waar Naughty Dog op moment van schrijven aan werkt.

Eerder is echter ook bevestigd dat Santaolalla de soundtrack gaat componeren voor de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us. Het is mogelijk dat hij daar over praat. Tot slot zou hij ook naar zowel de serie als naar een nieuwe game kunnen hinten. The Game Awards worden in de nacht van 10 op 11 december live uitgezonden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin's Creed Valhalla-spelletje Orlog krijgt fysieke versie Nuketown verschijnt vanavond in Call of Duty: Black Ops Cold War
0

Reacties op: The Last of Us 2-componist: 'Dit is nog maar het begin'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.