The Last Guardian-maker toont beeld van nieuwe game

The Last Guardian-maker toont beeld van nieuwe game

The Last Guardian-ontwikkelaar GenDesign heeft een gedeelte van een screenshot of artwork van hun nieuwe game getoond.

Een kerstkaart van het bedrijf toont screenshots van verschillende games die door GenDesign-oprichter Fumito Ueda zijn gemaakt. Eerst zijn Ico en Shadow of the Colossus te zien, die beiden zijn ontwikkeld toen Ueda voor Sony Japan Studio werkte. Daarna volgt The Last Guardian, de eerste game die ontwikkeld is door GenDesign.

Een vierde beeld toont de nog naamloze nieuwe game. Over het spel is nog niets bekend, maar op de kaart lijkt een personage te leunen tegen de omgeving of een mogelijk groot wezen.

In 2016 kwam The Last Guardian uit, en in 2018 werd bekend dat GenDesign aan een nieuwe game werkt. Vorig jaar liet Epic Games weten dat ze de nieuwe game van de studio financieren. Of dat betekent dat de game alleen op de Epic Games Store uitkomt, is niet bekend. Meer details zijn er nog niet.

De spellen van Ueda staan bekend om hun artistieke inslag, zowel qua grafische stijl en design als de emotionele band tussen twee personages die vaak centraal staat.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dit jaar meer te zien van deze game. The Last Guardian had zat verbeterpunten, maar was een hele unieke game. Hopelijk bouwt de nieuwe game hierop voort.

0
test

Games van Sony Japan Studio/GenDesign zijn altijd de moeite waard. Ook The Last Guardian heb ik met veel plezier uitgespeeld. Goed om te zien dat het waarschijnlijk gewoon weer hetzelfde overbelichte stijltje heeft. Staat genoteerd, onthul 'm maar!

0

Aanbevolen voor jou