The Inquisitor moet in vierde kwartaal van 2023 uitkomen

The Inquisitor moet in vierde kwartaal van 2023 uitkomen

De duistere fantasygame The Inquisitor staat gepland voor release in het vierde kwartaal van 2023.

Dat heeft de Poolse ontwikkelaar The Dust aangekondigd. Daarbij gaat Kalypso Media de game uitgeven. Het spel is ook van naam veranderd - toen het vorig jaar werd aangekondigd, stond het nog bekend als I, The Inquisitor.

The Inquisitor is gebaseerd op de Inquisitor-boekenreeks van Jacek Piekara en speelt zich af in een alternatieve, uiterst religieuze realiteit. Wanneer Jezus gekruisigd wordt, borrelt er woede in hem op en weet hij zichzelf te bevrijden. Vervolgens zweert hij wraak op alle ongelovigen. Het spel speelt zich net als de boeken vele eeuwen later af, waarbij een leger aan Inquisitors het geloof met harde hand oplegt.

Spelers kruipen in de huid van de Inquisitor Mordimer Madderdin, in het stadje Konigstein dat geplaagd wordt door zonden en mysteries. De game zit vol met morele keuzes die spelers moeten maken. Spelers bepalen het lot van zondaars en moeten op onderzoek uit om achtergrondinformatie achter diverse situaties te achterhalen.

Het spel komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. Een precieze releasedatum is er nog niet. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit er niet heel goed uitzien.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou