The House of the Dead: Remake komt mogelijk ook naar PS4

The House of the Dead: Remake komt mogelijk ook naar PS4

Er is mogelijk een PlayStation 4-versie in de maak van The House of the Dead: Remake.

Het was al bekend dat de game naar Nintendo Switch komt, maar een versie voor een ander systeem is nog niet officieel aangekondigd. Een Reddit-gebruiker kwam er echter achter dat de game ook aan de PlayStation Network-database is toegevoegd. Ook wordt een illustratie van de game gehost op de PlayStation.com-servers. Het is dus mogelijk dat de game binnenkort voor PlayStation 4 wordt aangekondigd.

The House of the Dead: Remake is vanaf aanstaande donderdag verkrijgbaar voor Nintendo Switch en kost 24,99 euro. De game is, zoals de naam al aangeeft, een remake van de klassieke on rails-shooter van Sega. De graphics en gameplay zijn op de schop gegaan. Ook bevat het spel lokale co-op voor twee spelers, meerdere eindes en een fotomodus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik snap eigenlijk niet waarom sega House of the dead, alle delen inc de hilarische Overkill niet naar PSVR heeft gepoort.. such a nobrainer.. maar helaas.

0

@ali3n8tor Eens. Heb mezelf dat ook vaker afgevraagd. Ook voor andere Light Gun Shooters series zoals Virtua Cops, Ghost Squad, Time Crisis en zo kan ik wel doorgaan.

0

Aanbevolen voor jou