Soms worden een spellen aangekondigd welke je eerst even op de kalender doen kijken, om tot de conclusie te komen dat het nog steeds geen 1 april is. Zou het dan toch serieus bedoeld zijn, denk je vervolgens. The Guy Game is zo'n spel.

The Guy Game is een partygame waarvoor vier spelers, een hoge testosteronspiegel, een paar liter alcoholische versnaperingen en een console met vier controllers een vereiste zijn. Het hoofdonderdeel is een quiz waarbij de spelers zo snel mogelijk op de juiste knop moeten drukken. Wie het beste scoort is de President, de slechste speler is de Asshole. De President mag de drankregels beslissen. De grote drijfveer is echter het vrouwelijk schoon in het spel. Aan het begin kan je namelijk een grietje uitkiezen welke zich van haar kleren zal ontdoen naarmate je beter speelt.

The Guy Game wordt ontwikkeld voor nog onbekende platformen door Topheavy Studios, opgericht door Jeff Spangenberg, ooit hoofd van Retro Studios en tevens oprichter van ontwikkelaar Iguana (Turok). Waarom hij Metroid Prime inruilt voor deze onzin, is ons onbekend. Toch kan The Guy Game best vermakelijk worden, al zijn er altijd betere alternatieven voor soortgelijke gezelligheid.