The Great Ace Attorney niet naar westen door 'omstandigheden' | Gamer.nl

The Great Ace Attorney niet naar westen door 'omstandigheden' | Gamer.nl

Een westerse lokalisatie van The Great Ace Attorney, bekend als Daigyakuten Saiban in Japan, zit er momenteel nog niet in door "omstandigheden". Dat zegt de producent van de serie in een gesprek met Gamespot.

Capcom brengt Ace Attorney: Spirit of Justice digitaal naar Noord-Amerika en Europa in september, maar over een andere game in de serie blijft het opvallend stil. Gamespot interviewde producent Motohide Eshiro en vroeg of The Great Ace Attorney ooit nog gelokaliseerd wordt.

"Helaas zijn er een aantal omstandigheden... We willen de game absoluut naar het westen brengen, maar jammer genoeg vanwege deze omstandigheden... Het spijt me heel erg", aldus de producent. "De laatste tijd vragen veel fans op het internet "Waar is Daigyakuten Saiban?" Tijdens livestreams, zelfs Japanse streams, komen westerlingen vragen waar de game blijft. Elke keer zeggen we: sorry! Er staan een aantal omstandigheden in de weg."

Uit het gesprek werd niet duidelijk wat deze omstandigheden inhouden. The Great Ace Attorney kwam vorig jaar uit in Japan voor Nintendo 3DS en is een spin-off van de serie die zich afspeelt in de 19e eeuw.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou