The Game Awards is dit jaar door 45 miljoen mensen bekeken

The Game Awards is dit jaar door 45 miljoen mensen bekeken

Er zijn dit jaar 45 miljoen livestreams van The Game Awards bekeken.

Dat laat presentator en organisator Geoff Keighley weten. Daarmee is er een stijging van meer dan 73 procent in het kijkersaantal ten opzichte van de show van vorig jaar.

"Bedankt voor het kijken en ondersteunen van The Game Awards", aldus Keighley. "We zijn trots dat we kunnen aankondigen dat er met 45 miljoen livestreams een recordaantal kijkers voor de 2019-show waren, een stijging van 73 procent ten opzichte van vorig jaar. De game-industrie blijft maar groeien. En ik heb eindelijk Beaker kunnen ontmoeten." Met Beaker bedoelt Keighley de Muppet die een rol had in de presentatie van de show.

The Game Awards werden vorige week gehouden. Sekiro: Shadows Die Twice was de grote winnaar en ging met de award voor game van het jaar naar huis. De grootste aankondiging was de onthulling van de nieuwe Microsoft-console, Xbox Series X, en bijbehorende game Senua's Saga: Hellblade 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is dat niet meer dan wat de Oscars hadden? Waar je overal mindering ziet qua kijkcijfers lijkt t online steeds meer te worden. Juich t alleen maar toe.

0

Ik denk dat de meeste alleen maar keken voor de nieuwe aankondigen, maar alsnog een hoop kijkers

0

Aanbevolen voor jou