Nieuws
The Game Awards

The Game Awards toont dit jaar veertig tot vijftig aankomende games

De show is volgens Geoff Keighley de grootste tot nu toe

Geschreven door Michel Musters op
The Game Awards-organisator claimt dat de The Game Awards-show dit jaar de grootste tot nu toe wordt, met veertig tot vijftig aankomende games die getoond worden.

Dat maakte hij bekend in een interview met Epic Games. Volgens hem komen veel van de games die getoond gaan worden pas in 2022 of 2023 uit. "Vorig jaar hebben we geleerd dat uiteindelijk de games en de trailers de show dragen."

Wat er precies getoond gaat worden tijdens de jaarlijkse awardshow, is nog niet bekend, maar volgens Keighley kunnen kijkers "ongelooflijk" materiaal verwachten. Volgens hem moeten sommige games echt gaan tonen wat er mogelijk is op PlayStation 5 en Xbox Series X. "We gaan beelden van games zien die mensen er aan herinneren dat het beste in de industrie nog moet komen."

Logischerwijs worden er ook weer awards weggeven aan games en ontwikkelaars. De redacties van Gamer.nl en zusterpublicatie Power Unlimited behoorden dit jaar wederom tot de publicaties die mee mochten stemmen op de kanshebbers van een The Game Awards-beeldje.

The Game Awards vinden in de nacht van 9 op 10 december om 02:00 uur Nederlandse tijd plaats en worden op internet live uitgezonden.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Sony kan minder PlayStation 5-consoles leveren dan verwacht' Release van Steam Deck uitgesteld naar februari 2022
0

Reacties op: The Game Awards toont dit jaar veertig tot vijftig aankomende games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.