The Game Awards toont dit jaar veertig tot vijftig aankomende games

The Game Awards toont dit jaar veertig tot vijftig aankomende games

The Game Awards-organisator claimt dat de The Game Awards-show dit jaar de grootste tot nu toe wordt, met veertig tot vijftig aankomende games die getoond worden.

Dat maakte hij bekend in een interview met Epic Games. Volgens hem komen veel van de games die getoond gaan worden pas in 2022 of 2023 uit. "Vorig jaar hebben we geleerd dat uiteindelijk de games en de trailers de show dragen."

Wat er precies getoond gaat worden tijdens de jaarlijkse awardshow, is nog niet bekend, maar volgens Keighley kunnen kijkers "ongelooflijk" materiaal verwachten. Volgens hem moeten sommige games echt gaan tonen wat er mogelijk is op PlayStation 5 en Xbox Series X. "We gaan beelden van games zien die mensen er aan herinneren dat het beste in de industrie nog moet komen."

Logischerwijs worden er ook weer awards weggeven aan games en ontwikkelaars. De redacties van Gamer.nl en zusterpublicatie Power Unlimited behoorden dit jaar wederom tot de publicaties die mee mochten stemmen op de kanshebbers van een The Game Awards-beeldje.

The Game Awards vinden in de nacht van 9 op 10 december om 02:00 uur Nederlandse tijd plaats en worden op internet live uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou