The Game Awards 2022 vinden weer met publiek plaats

The Game Awards 2022 vinden weer met publiek plaats

The Game Awards 2022 vinden op 8 december voor het eerst sinds 2019 met publiek plaats.

Dat maakte Geoff Keighley bekend op Twitter. The Game Awards 2022 vinden op 8 december plaats in de Microsoft Theatre in Los Angeles. Kaarten voor het evenement gaan op 1 november in de verkoop. 

Door de coronamaatregelen werd de presentatie in 2020 volledig op afstand geproduceerd. Presentator Geoff Keighley praatte de aankondigingen vanuit de studio aan elkaar, terwijl de live optredens van orkesten vanuit Londen en Tokio werden gestreamd. Vorig jaar waren er alleen een beperkt aantal genodigden aanwezig bij de ceremonie.

Het evenement zal volgens de geldende coronaregels in de staat Californië plaatsvinden. Bezoekers hoeven geen vaccinatiebewijs of negatieve coronatest te laten zien. De organisatie roept bezoekers die zich ziek voelen op om thuis te blijven.

Tijdens The Game Awards worden elk jaar prijzen uitgedeeld aan uitgekomen games. Gamepublicaties verspreid over de wereld dragen bij aan de stemmen. Ook worden er regelmatig aankomende spellen getoond en nieuwe games onthuld. It Takes Two won afgelopen jaar de prijs voor game van het jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou