The Frozen Throne: Boxart, Elf Warden en Naval transports! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Blizzard heeft het maar druk met het updaten van hun website. Niet dat wij daar problemen mee hebben. Een stroom van informatie is altijd welkom. Als eerste heeft Blizzard de doos bekend gemaakt van Warcraft III: The Frozen Throne. Hoewel wij Nederlanders de uitbreiding in een lame dvd-doosje zullen krijgen, ziet het er toch weer prachtig uit.

En dat is nog niet alles. Blizzard heeft tevens een nieuwe screenshot op hun website gezet met daarop de Elf Warden, de nieuwe Hero van de Night Elfs, en een Naval transport.

Jawel... je leest het goed, een Naval transport. Hoewel je geen shipyard kan bouwen om vervolgens met een complete vloot je tegenstander aan te vallen, zal je in The Frozen Throne de beschikking hebben over een Naval transport om je units van het ene eiland naar het andere te transporteren.

Deze nieuwe vorm van transport, die te koop zal zijn in de Goblin shipyards, zal in enige mate een nieuw strategisch element toevoegen aan het spel. In tegenstelling tot de Goblin Zeppelins, waarmee je de units op elk punt op een eiland kon droppen, ben je met een Naval transport afhankelijk van een stukje strand. Zo'n stukje strand is een stuk makelijker te verdedigen dan een compleet eiland.

En ten slot. Klik hier om een blik te werpen op het menuscherm van Warcraft III: The Frozen Throne.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou