The Force Unleashed III nog altijd mogelijk | Gamer.nl

The Force Unleashed III nog altijd mogelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Hoewel ik niet kan zeggen hoe [The Force Unleashed II] eindigt - dat zou het voor spelers verpesten - is het wel zo dat er nog ruimte is in de tijdlijn voordat deze bij de gebeurteni en van de de vierde Star Wars-film aankomt. Ongeacht hoe het tweede deel eindigt, hebben we dus nog wel wat tijd om uit te zoeken hoe we alles op [Episode IV] aan kunnen laten sluiten", aldus Torres.

"Als we dat gaan doen, dan gebeurt dat natuurlijk in de vorm van The Force Unleashed III. Maar ik kan helaas niet zeggen hoe dat eruit gaat zien, want dat zijn we nog steeds aan het uitzoeken", vervolgt hij.

Nieuwe directeur LucasArts

Twee maanden geleden ontstond het gerucht dat een derde deel van tafel was geveegd door Paul Meegan, de toen pas aangestelde directeur van LucasArts. Meegan zou flinke plannen hebben met de intellectuele eigendommen van de studio, en zou zijn medewerkers verteld hebben dat hen "een verandering in management en gezag" te wachten stond. Het tweede deel, Star Wars: The Force Unleashed II, komt op 29 oktober uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou