The Farewell Wilderness uitgelicht in Days Gone-trailer

The Farewell Wilderness uitgelicht in Days Gone-trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Days Gone. In de eerste van drie video's wordt de omgeving genaamd 'The Farewell Wilderness' van Days Gone uitgelicht. Daarnaast zijn er pre-order-bonussen en speciale edities van de game onthuld.

In een blogpost op de PlayStation-website vertelt de creative director van ontwikkelaar Bend Studio, John Garvin, over de wereld van Days Gone. Garvin geeft aan dat The Farewell Wilderness een prachtige, maar dodelijke omgeving is waarin alles en iedereen de speler fataal kan zijn.

Watch on YouTube

In Days Gone is de wereld getroffen door een pandemie die overlevenden naar het wildernis trokken om veilig te blijven van de zogenoemde 'Freakers'. Als spelers moet je zien te overleven in The Farewell Wilderness dat zich begeeft in de Amerikaanse staat Oregon. De speler moet met name via motor reizen naar verschillende locaties om in leven te blijven en veilig te blijven van allerlei soorten wezens, zoals Freakers en Marauders, die een gevaar kunnen vormen voor de protagonist.

Garvin benadrukt dat fans het YouTube-kanaal van

Watch on YouTube

in de gaten moeten blijven houden om op de hoogte te blijven voor nieuwe video's over Days Gone. Later worden nog twee video's uitgebracht die andere elementen van Days Gone gaan uitlichten. Daarnaast is er een korte trailer verschenen van pre-order-bonussen voor de game. Zo krijgt de speler bij het vooruitbestellen van Days Gone beschikking over een kruisboog en verschillende upgrades voor de motor.

Watch on YouTube

Als laatst onthult Garvin twee speciale edities voor Days Gone. Zo krijgen spelers met de Digital Deluxe Edition een digitale mini-artbook, soundtrack, motorskins, het vrijspelen van een extra vaardigheid en een thema. De Collector's Edition betreft alle bovengenoemde extra's van de Digital Deluxe Edition, inclusief een standbeeld, Days Gone-lapjes, zes pinnen, vier plaatjes, een steelbook, fysieke soundtrack en een mini-artbook van 48 pagina's gemaakt door Dark Horse Comics.

Days Gone

Days Gone verschijnt op 26 april ecxlusief voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voelt een beetje of je Darl ben uit the walking dead :-).... zin in deze game

0
test

@Aquemini Idd. De sfeer in deze game oogt sowieso goed! Ben ook benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou